HTML

Miről szól a blog?

Az Alvinczi Péter Szeretetszolgálattal kapcsolatban nagyon sok szóbeszéd látott napvilágot. Megtudjuk vajon valaha az igaz történetét? Hátha.... Egy blog azoknak, akik érintettek.... és azoknak akiket érdekel.

Friss topikok

Linkblog

2009.11.19. 22:25 ZZ

Mai nap 2009.11.19..... Beának Fia született!

Gyors leszek mindenkitől elnézést kérek. Kicsit hosszú volt a mai nap. Gyorsan írok, mert próbáltam elolvasni a mai hozzászólásokat és válaszolni, de mindenki (teljesen jogosan!) feszült és ideges.

Nem voltam ma irodában, mivel nincs a gépemen banki hozzáférés nem tudom jött-e pénz. Beától "csak" ezt az üzenetet kaptam (gondolom a büszke apa írta):

Drága Barátaink! Ma 10:51-kor megszületett Milán Bence az új Moto GP bajnok. 3860 gr. és 57 cm h.

Sok Boldogságot Nekik!

Bár ma úton voltam egész nap, nem tudok a tegnapitól eltérő információról. Nekem ma csak megerősítés érkezett. Délután Bea még nem kelhetett fel, holnap délelőtt már nézi a bankot. (Délután beszéltem vele telefonon és mindketten jól vannak.)

A ma felmerült és általam olvasott bejegyzésekre egy-két reakció:

1.) A hónapok külön vannak számfejtve. Elkészült az október is, utalásra kész.

2.) Az FSZH esetében a folyamatban levő ügyeket még viszi. Egyébként nem "tűnik el", az általuk eddig hozott egyetlen határozat sem. A Szeretetszolgálatra vonatkozó megállapításai továbbra is érvényesek.

3.) A református portálon megjelent cikk elég régi anyagokra támaszkodik, valóban van egy döntés ezzel kapcsolatban és fel is tettem már. Megtesszük a megfelelő lépéseket. Felesleges és hatásvadász és nem is igaz.

Az összes többi hozzászólásra, melyek között volt egészen megdöbbentő is, holnap délelőtt válaszolni fogok.

Minden Erzsébetnek sok boldog névnapot!

Üdvözlettel,

Zelenák Zoltán Mihály

 

405 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://szeretetszolgalat.blog.hu/api/trackback/id/tr491538222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Solya28 2009.11.21. 07:23:58

Szia Univerz!hát nem semmi akkor te pont akkor kezdtél el itt dolgozni amikor tetőzőtt a baj jött csőstül magyarul ha eddig a munkádért egy fillért nem kaptál nem semmi kitartásod van akkor meg kell hogy mondjam.hát ez durva már ami itt egy ebben az Országban komolyan mondom.

torna2 2009.11.21. 07:24:17

@univerz: hát igen.ezek után szerintem aki még tud a maradék ép eszével józanul gondolkodni az rájön arra ,hogy vége..Nem érdekel ha egyesek negatív hangulatkeltéssel fognak most megvádolni-ha mégis próbáljanak valami konkrétumot mondani.a szokásoson kívül.

univerz 2009.11.21. 07:39:04

Lehet hogy naív vagyok,de még mindíg reménykedem benne, hogy megkapjuk az elmaradt bérünket.
Teljesen mindegy,hogy A-B-C terv... ,csak jönne már!!

Solya28 2009.11.21. 07:45:30

hát szerintem mindenki ezt szeretné rövid úton belül,

50barika 2009.11.21. 07:47:19

@torna2: szia.engem is meg szóltak már a be írásaimért pl:mit keresek itt meg hogy a blogos nevem is eszt mutatja,ez kb két hete történt mikor le írtam hogy nem lesz pénz.Én szeretném ha nem igy lenne de a valóság nem eszt mutatja.

centerhalf 2009.11.21. 07:53:26

Szerbusztok !

Végig olvastam az elsőtől az utolsó bejegyzésig az összes hozzászólást. Itt megint nagy az elkeseredettség. Érthető. Sajnos én nem találtám olyat hogy péntekig lesz pénzünk egy hivatalos szervtől se. Mi bevallom én is azt hittem ha megvan egy határozat, kabinet ülés döntés. Akkor az egy pár napon belül végre kell hajtani.Igaz van az országban az ellenkezőjére más példa is. A Határozatot olvastuk. ( Azt hiszem gipsi írt róla érdekeset bevallom nem néztem utána mert Z.Z egyértelműen megnyugtatott). A kabinet ülésről írtam . Az országgyűlési képviselőnk tájékoztatott. Ő azt mondta hogy November 30 mindenkinek meg kell kapnia a pénzét. A Bea erről azt írta hogy a P.M. azt válaszolták neki hogy ha hétfőig nincs ott a pénz akkor tegyen panaszt. Erre mi dolgozók lelkesedtünk az jött le hogy pénteken lesz pénz. Nem lett . Most meg el vagyunk szontyorodva. Hát hogy a fenébe ne lennénk! Itt már olvastam ki vagyunk okosítva hogy meggy az utalás a MÁK-nál.
Bevallom a lőtéri kiskutyámat nem érdekli ! Azt tudom hogy minden szinten nyertünk ( nyert a cég ) tehát utalniuk kell. Nekünk a pénzükhöz kell jutnunk. Azt is írtam hogy nagyon zavar ki áll a hátérben. Azóta sokkal tisztább a kép. Az egyház a politika egy része.Érdekből szórakoznak itt több ezer ember életével. Egyetértek (karybival Remélem jól írtam) össze kell fogni és le kell mennünk Pécsre . Meg kell mutatni az erőnket. Mikor ezt döntsük el közösen NOV 30 után ?előtt? ! Remélem mind eljöttök ! Ne legyen kifogás én két kocsival megyek 12 embert viszek ! Nem úgy mint legutóbb . Voltak akik oda se jöttek itt meg osztják az észt !Ott lehetett volna határidőt követelni. Érdemben.
A pezsgőzésről igen voltak akik derűlátóak voltak pezsgőztünk. Én arra a hírre ittam hogy minden szinten nyertünk! Ami nem kis dolog .Bárki bármit mond. Ebből lesz fizu.Mellesleg születésnapot ünnepeltünk. Akkor is leszögeztem hogy a pénz meg jön külön nyitunk pezsgőt sőt a HP félre van téve Szentendrén. ( Igaz Zsófika ). Én még most is biztos vagyok benne hogy megjön a pénzünk ! Azt is leírtam hogy mindenki saját maga döntse el mérje fel lehetőségeit és döntsön meddig akar vagy bír kitartani. Mindenesetre én ahol lakom a kollégáim közül akik nálunk dolgoznak van olyan aki előtte nyolc éve már nem dolgozott sehol. Ez a cég tönkre meggy esélye sincs elhelyezkedni. Munkanélkülit sem kaphat. Nincs más lehetősége mint elkenődni és várni. Eddig a főnökeink mindent megtettek talán idelye lenne már nekünk nyíltan egységesen kiállni az érdekeinkkel szemben. Legalább látnánk ennek a SZŰCSNEK a pofáját. Ki ez a fazon aki állam az államban ? Boccs elég hosszú voltam most megyek majd napközben vissza nézek .

Solya28 2009.11.21. 08:02:33

itt szerintem akik eddig kitartottak ki tartanak most is mert nincs más lehetőség csak az a baj hogy nagyon megzuhan az ember ettől a kilátástalan helyzettől ez van de azért nem baj hogy ilyen hosszú levelet leírtál mindenkinek jó hétvégét és pihenést én egy kicsit kivonom magam a forgalomból elmegyek kikapcsolni Nagyszüleimhez Pápára bíztos van olyan aki onnan való sziasztok:

Küzdő 2009.11.21. 08:39:45

centerhall: helo most csinálta a fiam hogy írni is tudjak. Nem vagyok egy nagy számítógépes. elnézést a hibákért. Olvasni viszont minden nap olvastam. Az még nem jutott eszedbe hogy esetleg a pénzügyi minésztérim vezet meg minket. Mondják hogy kiadták a pécsieknek az utalást közbe pedig nem. Nem tudom ezt is le kéne ellenőrizni. egyébként én is beszéltem a Lombossal nekem is ezt mondta. fel van háborodva teljesen. Tudom sokat tesz értünk.

50barika 2009.11.21. 09:24:59

@centerhalf: Kérdés.Én mennék de hogyan jussak el Pécsre?

hani1 2009.11.21. 09:34:10

@centerhalf: "nyitunk pezsgőt sőt a HP félre van téve Szentendrén"
én ugyan nem iszom mondjuk esetleg egy év alatt öszesen 1/2 l-ert /a nyáron egy vasárnapi napon, kaptam 1 dobozos sört és szerdán ittam meg az utolját/, de szertnék már egy pohárkával belőlle!
"látnánk ennek a SZŰCSNEK a pofáját" gondolod elénk mer lépni arra nincs bátorsága hogy elénk álljon!
"Az országgyűlési képviselőnk tájékoztatott. Ő azt mondta hogy November 30 mindenkinek meg kell kapnia a pénzét. " nem lehetne megkérdezni, /igaz nincs még 30.-a/, hogy is állunk mennyire reális

centerhalf 2009.11.21. 09:49:35

@hani1: Megkérdeztem ! Hétfőn fogjuk egymást keresni.(késő délután ) Oké biztosak legyetek ahogy rendeződnek a dolgok találkozunk HP ügyileg.
A Szűcsre karybinek volt egy jó ötlete valami bajgli is szerepet játszott benne:)(csak egy gyenge mosoly)
@50barika: Kedves Ildi ! Először is leírtam hogy én a sofőrökkel együtt max 12 embert tudok elvinni. Elsők a mi térségbeliek remélem tele leszek. ( megjegyzem legutóbb 5-6 fő jött el ). Természetesen ha kimarad hely viszlek.
Felvenni a Vez.Gondozónővel a kapcsolatot. Ő ügyes tud szervezni.
Természetese ahogy megbeszélünk időpontot én is nézzek még lehetőségek után. Nálunk a települések sokan kaptak kis buszokat. Úgy érzem lenne polgármester aki ide adná . Ez is csak egy ötlet még semmi nincs lefixálva.
@Küzdő:Hát minden lehet. Erre nem tudok mit mondani.

Vasból 2009.11.21. 10:20:37

@centerhalf: Igazad van!!Én már mikor ezt a blogot megnyitották,akkor írtam,hogy ismét össze kellene fognunk,de nem úgy mint szept. 29-én,mert akkor is ha voltunk 50-en,na jó lehet 100-an,de nem 2000-en!!Na meg a másik,ha én megyek,nem suttogni megyek hanem akkor legyen értelme hogy felmegyünk!!Hangot kell adnunk,zászlókkal,hatalmas plakátokkal,kereplőkkel,stb:hogy észre vegyék,hogy ott vagyunk!!!Tévéstábokat odacsődíteni,Peped ezekben ismerős,Ő biztos intézkedik e téren!!!!Bár nagyon nehéz lesz odautazni az anyagiak miatt,de időben szervezzük ezt meg!!Nem kellenek nagy buszok,személyautókba közösen fizetnénk,olcsóbb lenne szerintem!!A hétfőt várjuk meg,ha nem SOS-ben meg kell szerveznünk,mert ők élvezik hogy ha 1-1 napot nyernek ellenünk!!! Szerintetek???????

50barika 2009.11.21. 11:21:17

@centerhalf: köszi.tőlem Pécs kb.300 km.

torna2 2009.11.21. 11:38:17

Én is elmennék,de Veszprémig sem tudom kifizetni az utiköltséget-a közös autóba sem tudok beszállni anyagilag.Ez az igazság!

centerhalf 2009.11.21. 11:48:40

@50barika: Te meg tőlem max 20-30 Km mi a probléma ?

50barika 2009.11.21. 12:08:52

@centerhalf: ok ezt nem tudtam akkor a többiek is jönnének,

50barika 2009.11.21. 12:10:19

@centerhalf: még 3 ember rajtam kívül.

centerhalf 2009.11.21. 12:10:57

@50barika: Ildi oda szoktam figyelni arra ki mit ír. Szóval megszervezzük !

centerhalf 2009.11.21. 12:12:47

@Vasból: Egyetértek ha kell hát menjünk . Nem kérni megyünk hanem KÖVETELNI !

érd 2009.11.21. 12:16:15

Érdről indulnék én is, 2 autó van ha muszáj.

univerz 2009.11.21. 12:19:12

@centerhalf: Szia! Jelezzetek időben mikor mentek,mert ha kell stoppal is lemegyek.

univerz 2009.11.21. 12:23:18

@érd: Szia! Autóm nekem is van,csak benzin nincs benne..egy ideje,anélkül meg nem akar menni az istennek se.

Panda78 · http://indafoto.hu/panda78 2009.11.21. 12:23:46

Sziasztok!

Éjjel volt időm elgondolkodni,szépen összerakosgattam az infókat és sajna rá kellett döbbennem,hogy a céget sajnos átverik,csak időt húznak... Eddig nem vettem észre sajnos,mert túlságosan lefoglalt a hitem,vagy a naivitásom,csőlátásom... Ettől függetlenül már csak abban bízok,hogy legalább az elmaradt bérek meglesznek,de másban már nem... Nem azért mert meguntam,hanem végre összeállt a kép,hogy mi is folyik itt... Ez ellen még 2000-en is kevesek vagyunk sajnos... Ez az én véleményem,nem muszáj ezt senkinek sem elfogadnia,nem is azért írtam ide,nincs vele semmi szándékom,nem akarom elvenni a hitét senkinek sem,ez csak egy vélemény....

Dolgozó11 2009.11.21. 12:25:46

@univerz: Autóm még nekem is van, de nem sokáig.
Csak benzin kéne bele nekem is úgy tudok én is menni.
DE! EZT A RENDŐRSÉGEN ENGEDÉLYEZTETNI KELL!
Anélkül meg sem lehet próbálni!!!!

50barika 2009.11.21. 12:29:49

@centerhalf: ha 2000 emberből 1500 eljön mienk az ügy menyünk.

univerz 2009.11.21. 12:32:54

@Dolgozó11: Tudom....Engedélyt kell kérni... a gyülekezési törvény értelmében.

50barika 2009.11.21. 12:33:37

@Dolgozó11: igazad van be kell jelenteni .

Dolgozó11 2009.11.21. 12:35:50

@univerz: Annak is van átfutási ideje.

univerz 2009.11.21. 12:40:17

@Dolgozó11: Hát igen...és lehet hogy meg sem adják.

Panda78 · http://indafoto.hu/panda78 2009.11.21. 12:43:25

@50barika: természetesen megér egy próbát,nem azt mondtam,hogy fel kell adni,hiszen mindnyájunk jogos pénzéről van szó,csak sajnos itt olyan dolgok állnak a háttérben,amikhez mi kevesek vagyunk... Tudom,hogy sokan küzdenek még a jogainkért...

Panda78 · http://indafoto.hu/panda78 2009.11.21. 12:48:17

Ebben az országban meghoztak rengeteg törvényt,mi betartjuk,de sajnos pont azok,akik hozták őket azok nem...tisztelet a kivételnek,talán ők azok akik mellettünk állnak.. Viszont sokkal többen vannak azok akik áthágnak minden törvényt és őket az sem érdekli,hogy veled,vagy velünk mi lesz....

cigi48 2009.11.21. 12:51:26

sziasztok szebb napot , Panda ők a törvényt hozzák, mit vársz még vonatkozzon is rájjuk ??

Panda78 · http://indafoto.hu/panda78 2009.11.21. 12:54:04

@cigi48: törvénytisztelő politikusok... ilyenek csak Mátyás király idejében léteztek...:) persze vannak kivételek,valahol biztosan...:)

cigi48 2009.11.21. 12:57:08

@Panda78: ezek a törvénytisztelők ????????,na fel kell vennem a szemüvegem ,én nem látom őket

Panda78 · http://indafoto.hu/panda78 2009.11.21. 12:59:59

Nem akarok elbizonytalanítani én senkit sem,mert úgyis eléggé bizonytalan már így is a helyzet,csak azt a következtetést vontam le,hogy olyanoktól hiába várunk jogaink érvényesítésében segítséget,akik maguk szegik meg azokat....

Vasból 2009.11.21. 13:03:17

@Dolgozó11: @univerz: Ha nem adják meg,akkor azért is megyünk,legalább akkor tényleg ország,világ felfigyel ránk!!!!

Dolgozó11 2009.11.21. 13:05:27

@Vasból: Azt csak hiszed! Eddig is tudott mindenki mindent aki TV-t néz és újságot olvas, no meg közszájon forog a történet.

cigi48 2009.11.21. 13:09:36

Az a gyanúm ,hogy a normatíva igénylés első sorába keresendő a baj ,ha az szerepelt volna ,hogy kapjuk a jogosan járót ,de ebből katona úrnak jár x milla matek korepetálásra , oszkónak házának büntetésének finanszírozása ,szücsnek meg kv ra ( a kis betü nem véletlen ) .hetente utaltak volna ,de ahhoz Beának és ZZ úrnak le kellett vona alacsonyodni hozzájuk ,Jó hogy nem tették ,pár békát fel kellett volna rugni hogy megtalálják öket .

Panda78 · http://indafoto.hu/panda78 2009.11.21. 13:12:01

Ők eddig vajon miért nem álltak nyilvánosság elé,ha annyira mellettünk állnak,mármint a politikusok? Ez nem tűnt még fel senkinek sem? Nekem fura,hogy egy ekkora kaliberű ügyben nem mernek minket nyilvánosság elött is felvállalni.

Panda78 · http://indafoto.hu/panda78 2009.11.21. 13:15:45

Vagy a hírek között miért nem szerepel az,hogy rendkívüli kabinetülés volt az ügyünkben? Pedig az ilyesmi nagyon szokta érdekelni a médiákat....

cigi48 2009.11.21. 13:16:06

@Panda78: Mert nem igértél nekik semmit , ( jézus kopórsóját sem őrízték ingyen ) Nem is korrupt ez az ország ?????????,,

Panda78 · http://indafoto.hu/panda78 2009.11.21. 13:18:43

Ez lehet,hogy csak az én fura gondolatmenetemben létező hülyeség,lehet,hogy már kezdek tényleg megbolondulni,de akkor is fura...

Peped 2009.11.21. 13:21:37

@Panda78: HAHÓ!
MEGKERESTEM AZ RTL KLUB-ot! Hétfőn kell őket hívnom, érdekli őket a sztori. Talán végre kapunk nyilvánosságot, mert ez nem mehet így tovább!!!!

Panda78 · http://indafoto.hu/panda78 2009.11.21. 13:21:56

de az is lehet,hogy ki kellene végre pihennem magam,mert már nem tudom,hogy mikor aludtam utoljára összefüggően akár 4 órát is.....
@cigi48: az adósságomon kívül nem is tudtam volna mást felajánlani nekik...:)

Panda78 · http://indafoto.hu/panda78 2009.11.21. 13:23:28

@Peped: csak az az egy bibi,hogy őket érdekli,de sajna mást nem igazán....

Peped 2009.11.21. 13:25:49

@Panda78: De ha ezt sem próbáljuk, akkor mi marad? Hátha valaki végre most csap a homlokára, hogy fenébe, mit tettem?! Vagy naív vagyok???

Peped 2009.11.21. 13:26:29

@Panda78: Meggyógyultál? Én határozottan jobban vagyok, hála a 10 éves maradék stiki pálinkának. Iszonyú cefreszagom volt ám tőle!!!

cigi48 2009.11.21. 13:27:14

@Panda78: Látod ez a céljuk ,tönkremenny , majd áttadod a gondozotjaidat másnak

Peped 2009.11.21. 13:28:09

@cigi48: Szerintem is. Nagyon tetszett a békás beírás. Elképzeltem, ahogy egy csomó békát lábra kell emelni ahhoz, hogy egyeseket megtaláljanak...

Dolgozó11 2009.11.21. 13:28:30

@Peped: Nem, csak kűzdesz a végsőkig mindent megpróbálsz amire lehetőséged adódik!
Köszönet érte!
Mást úgy sem tudnék adni! :(

Panda78 · http://indafoto.hu/panda78 2009.11.21. 13:29:06

@Peped: nem azt mondtam,hogy nem ér meg egy próbát.... Eddig nem csapott a homlokához,szerintem most sem igazán fog... Ne értsd félre,ez nálam nem depresszió,hanem végre észhez tértem...megvilágosodtam...:)

cigi48 2009.11.21. 13:29:45

@Peped: iszol ?????????? nekünk meg nem adtál ????, legalább vigan ugorjunk a szakadékba

Peped 2009.11.21. 13:31:01

@Panda78: Majd ha más nem. odacsapok neki én, de azt már nem köszönik meg. A börtönben talán lesz protkóm, az uncsihúgom az egyik női böriben dolgozik. Ti meg segítetek, ha kijövök végre. A fizum persze ott is jár, mintegy hálaképp a Beáéktól, mert levertem rólatok egy mocskot!

Peped 2009.11.21. 13:32:37

@cigi48: Dehogy iszok! Öblögettem, mert iszonyúan fájt a torkom. Persze néha nyeltem is, pedig utálom, azt hittem, belefulladok...Ha erre jársz, még tudok adni...hacsak rá nem kapok. A lányom szerint úgyis ez csak a zugivás magyarázata volt. Pimasz a szentem, de már nem tudok rajta nevelni, ha eddig nem ment. Elmúlt 18...Öregszik.

Dolgozó11 2009.11.21. 13:32:47

@Peped: Ennyit kapni fogsz, mint eddig!
Megigérem!

cigi48 2009.11.21. 13:32:52

@Peped: A bablevest igyen kapod

Panda78 · http://indafoto.hu/panda78 2009.11.21. 13:33:46

@cigi48: azt leshetik,ha máshová is kell mennem dolgozni,akkor sem hagyom ott őket,ezt megmondtam már nekik is... Még,ha nem is mindennap,de át fogok menni segíteni nekik,csak úgy szívességből...
@Peped: én még mindig nem vagyok jól,bár most nem vagyok lázas...:)

centerhalf 2009.11.21. 13:34:38

@Peped: Először is gratulálok ! Fogsz nyilatkozni ?
Én meggyógyítottalak volna ! Hát még ha pálinka is volt a könyéken :)))))
@Panda78: Sokadszor írod le megvilágosodtál. Leírnád hogy mire jutottál ? Engem érdekelne !

Peped 2009.11.21. 13:35:27

@cigi48: Pont a bablevest? Úgy fel fújja az embert. VAgy ez a plusz bünti?
@Dolgozó11: Tudtam, hogy számíthatok Rád...;))
@Panda78: Nem vagy semmi...

Peped 2009.11.21. 13:37:06

@centerhalf: Szegény Panda végre pénzhez jutott, és villanyt gyújtott, most mit értetlenkedsz, igaz, macika?
Na. Nem tudom, kivel készítenek majd riportot, ha kell, én is odaállok, nekem már nem számít, nem érdekel, ha ezzel segíthetek. Csak már látnék valami eredményt. AZt tudom, meg fogom nevezni a felelősöket, ha én beszélek, mert elegem van belőlük.

Panda78 · http://indafoto.hu/panda78 2009.11.21. 13:38:00

@Peped: majd küldök neked kalácsot,na de nem olyan IZÉS kalácsot,csak sima fonottat,meg sok-sok narancsot,a váltságdíjat meg majd összedobjuk....:)

Peped 2009.11.21. 13:38:23

Cseppet sem kedvesen fogok érdeklődi a hogylétük felől. Remélem, van bennem annyi boszorkányság, hogy fog az átkom, mert akkor a hétvégén azért nem voltak elérhetőek, mert a WC-n nyögtek. Nahát.

Peped 2009.11.21. 13:39:14

@Panda78: Na, Te sem fogsz cserben hagyni, látom, hálás köszönet! Töltelék nélkül legyen, valóban, mert a diósat utálom, a másikat meg most utáltam meg!

Peped 2009.11.21. 13:39:53

Ja! Remélem, arra már lesz pénzed, mire odakerülök...

Peped 2009.11.21. 13:40:24

Takarítanom kellene, de nem visz rá a lélek. Úgysem fizet érte a kutya sem...

Peped 2009.11.21. 13:41:09

Olyan kevesen vagyunk fenn, gondolom, mindenki unja a semmit, igaz?
Vagy csak magamban csevegek?!

cigi48 2009.11.21. 13:42:07

@Peped: kálács mellé bableves ??? jó sorod lessz ,de kihozunk nem kell aggódni

Dolgozó11 2009.11.21. 13:42:09

@Peped: Nem hiszem, mert te hamar oda fogsz kerülni! Isten malmai nem mindig őrölnek lassan. Ez annak a függvénye, hogy kinek is kell a liszt!

centerhalf 2009.11.21. 13:43:10

@Peped: de hogy is értetlenkedek. Csak kíváncsi vagyok : Tudom .. !

Peped 2009.11.21. 13:43:36

@Dolgozó11: Hova fogok hamar kerülni? A böribe?Ja! Búzagánicát csináltam ebédre, meg palacsintát, mert az a legolcsóbb.

Panda78 · http://indafoto.hu/panda78 2009.11.21. 13:44:16

@centerhalf: csak összerakosgattam a meglévő infókat és rádöbbentem,hogy nem minden az aminek látszik... fentebb már elkezdtem kifejtegetni ezeket a dolgokat,a többit inkább csak priviben írnám meg,mert nem akarom senki hitét elvenni...

Peped 2009.11.21. 13:44:16

@centerhalf: Akkor pedig hamar megöregszel!!! Nem érdemes, olyan hamar gondozottá válik úgyis az ember fia, lánya....

Dolgozó11 2009.11.21. 13:45:07

@Peped: Volt még hozzá tojásod????????

Peped 2009.11.21. 13:45:11

@centerhalf: Írtam, hogy akkor hamar megöregszel, és gondozottá válsz, de eltűnt. NAhát?!

Peped 2009.11.21. 13:46:07

@Dolgozó11: Az igen. De nem tejjel, csak vízzel csináltam. Igaz, egyébként is azzal szoktam, mert így kevesebb benn a szénhidrát, és a gyerekeim többet hetenek, mivel cukorbetegek...

Peped 2009.11.21. 13:46:37

Nem HETENEK, hanem EHETNEK:...

Panda78 · http://indafoto.hu/panda78 2009.11.21. 13:48:21

lassan megyek,mert egy nénim ma is nagyon vár.... Este még jövök..

centerhalf 2009.11.21. 13:50:23

@Panda78: Ha írsz megköszönöm.
@Peped: Drága kolléganőm oda írtam hogy Tudom... hogy a kíváncsi ember hamar megöregszik. Egyébként semmi gond jönnek az evangélikusok és gondozásba vesznek . Kb havi fix összegért TALÁN !(csendben írom én KATOLIKUS vagyok ) Ami az elején csak kis összeg lesz de ha már nincs konkurencia akkor szabad a vásár !

cigi48 2009.11.21. 13:51:39

@Peped: Mit akarsz te még ?? Buzagánica palacsintával ,elötte bableves ,utánna pálinka ( csak a fogad miatt ) ?? :-D

centerhalf 2009.11.21. 13:52:02

@Panda78: Na lehet hogy lekéstem mindegy este is jó lesz jó lenne . Szia

Peped 2009.11.21. 13:55:23

@cigi48: Tudom, telhetetlennek tűnök, most mit tegyek??? Nem a fogam fájt, hanem a torkom. A Fogam csak a szűcsre, és a fizumra fáj...

Peped 2009.11.21. 14:01:04

Na, menek egy gályázni. Magától nem lesz semmi tiszta itthon. Majd később jövök. Ha hiányzok, csak írjatok. Nehogy meglepődjek, mi?....

zsófika szentendre 2009.11.21. 14:12:02

Sziasztok, le vagyok lombozva :-(((((

50barika 2009.11.21. 15:25:08

@Panda78: szia.ebben az országban a kis embereknek nincs joguk csak a nagyoknak és a milliomosoknak.igazad van mi nagyon kevesen vagyunk.a megyeri híd építése után sokan nem kapták meg a pénzüket a mai napig pedig ők is fordultak a médiához még tüntettek is és semmire nem jutottak.belőlem is kezd a tűz kiégni.pedig már lassan 50 éves leszek és van egy négy éves fiam akit föl kell nevelnem és nekem ez a fontos.elfáradtam.

torna2 2009.11.21. 17:27:41

ezért kár volt ma is várni,ZZ.sehol..

50barika 2009.11.21. 17:44:21

Kedves ZZ!
reggel óta fönt vagyok a blogon és nagyon elvannak keseredve az emberek akik itt vannak velünk nap mint nap.Én tartom sok emberrel a kapcsolatot telefonon mert nekik nincs internetjük és hallom a hangjukon hogy tehetetlenek.Nagyon sokan vannak így.Kérlek ha tudsz valamit írjál.Sok embernek nincsenek kötélből az idegei.
Köszönöm.

téti (törölt) 2009.11.21. 18:26:27

Én is itt vagyok veletek egész nap. Csak azért nem írok, mert leírtok helyettem is mindent! Ugyanúgy el vagyok keseredve, mint ti! Várom ZZ-t, de szerintem most Ő se tud mit írni.

csak pozitívan 2009.11.21. 20:35:31

Két világ van: az, amelyikről álmodunk,(talán kapunk fizetést) és az, amelyik a valóságban létezik. Itt még nagyon sokára tesznek pontot az ügy végére.

centerhalf 2009.11.22. 07:01:18

Szerintem ebben van valami amit leírtál. Szoktak az álmok megvalósulni is . Hamarosan eldől . Melyik világban élünk ?

torna2 2009.11.23. 06:32:27

Jó reggelt!Ma szólok a gondozottjaimnak-ha nem történik utalás,holnap felmondok.Én nem tudok tovább várni.

Solya28 2009.11.23. 09:57:48

az a gond itt van 10 óra ha lett volna valami hír már fent lenne.akár sms akár a Zelenák Úr írt volna valamit szerintem.

kiwi81 2009.11.23. 13:06:07

@Solya28: hát igen:(Nem is tudom már mit érezzek,csalódottságot,dühöt,vagy belenyugvást!?

kiwi81 2009.11.23. 13:39:23

@Panda78: Szia.Meg,pont most voltam kéregetni,hogy legalább egy rövidke kis kötelet tudjak venni,a szomszédba meg van egy jó magas fa,arra húzom fel magam,ha össze jött annyi hogy megtudja venni a kötelet!:)

kiwi81 2009.11.23. 13:41:28

@Panda78: Nem lesz ennek jó vége,közeleg a hó vége,neeem lesz nem lesz jó vége!:)Ismered?:)
süti beállítások módosítása