HTML

Miről szól a blog?

Az Alvinczi Péter Szeretetszolgálattal kapcsolatban nagyon sok szóbeszéd látott napvilágot. Megtudjuk vajon valaha az igaz történetét? Hátha.... Egy blog azoknak, akik érintettek.... és azoknak akiket érdekel.

Friss topikok

Linkblog

2009.12.07. 23:47 ZZ

2009.12.07. Mai napi...

Holnap  délután kettőre, a "négyek" Pécsen a MÁK-ba hivatalosak. Szűcs úrral fognak találkozni. 

A "négyek":

Kovácsné Varga Ildikó, Keszei Lajos, Simon István, Gyurkó Krisztián

Bejelentkeztek Dr. Katona Tamás államtitkár úrhoz is. Időpontra várnak, mivel ma parlamenti ülésnap volt.

Holnap reggeltől 6 helyett 12 MÁK ellenőr dolgozik az irodában. Nincs ennyi székünk és asztalunk üresen. Több az ellenőr az irodában, mint az Alvinczis dolgozó.

A segélykérésnél, rendkívüli felmondással kapcsolatban 3 dolgozónak is problémája volt. Remélem beírják ide majd. Ha elküldik nekem, bejegyzésként is felteszem.

A keringő időpontokkal kapcsolatban nekem még mindig nincs a kezemben semmilyen irat és nem is láttam még. A megbízottak jelezték, hogy ha visszatértek Pécsről, mindenképpen lesz egy beszámoló az eddigi munkájukról.

A Szeretetszolgálat a sajtóban megjelentekre közleményt ad ki. Amint megkapom a végleges változatát, természetesen felteszem.

A jelzőrendszeres házi segítségnyújtás pályázatáról nem tudunk semmit. (nemcsak mi, de úgy értesültünk más sem)

 

56 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://szeretetszolgalat.blog.hu/api/trackback/id/tr591582083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

8gyerekes 2009.12.08. 00:07:42

ZZ:Köszönjük,hogy még ilyen későn is foglalkozik velünk.Reméljük holnap ill.ma este már többet fogunk tudni.Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!

Vasból 2009.12.08. 00:07:42

Csak a "négyek"-kel is ne hogy úgy kibabráljon szücsünk,mint azzal az egyházi személlyel,akivel találkozója volt,mert ő mindent megtehet!!!:-(

Hajni44 2009.12.08. 06:44:10

@8gyerekes: Szép jó reggelt mindenkinek. Olvastam a másik oldalon az írást amit a kislányod mondott a Parlamentben.
Tragikus. Szegénykém és hogy áttudják érezni hogy baj van. Az Én fiam 7 éves.

ÖREG PALÓC 2009.12.08. 07:07:54

JÓ REGGELT ZZM!
Nagyon köszönöm a tegnap esti bejegyzését.Gyorsan tájékoztatom azokat a munkatársait,akik a körjegyzőségünknél az Önök állományában dolgoznak és nem rendelkeznek PC-vel.
Tisztelettel:őszinte híve,Karcsi bá

ÖREG PALÓC 2009.12.08. 07:11:19

Kedves sünike81-Marika!
Kérlek Marikám,mivel rajtam kivül csak Neked van PC-éd;akit tudsz a mieink közül;rtesítsd!
Ide értve a balassagyarmati fiók-vezetőnödet is.Tudod,én a reggeli 16 pirulám bevétele,meg a szokásos inzulin adag belővése után vissza fekszem 9óráig.
Köszönettel:Karcsi bá

zsófika szentendre 2009.12.08. 07:54:55

KEDVES ZZ!!!!

KÖSZÖNJÜK AZ INFÓT!!!

lilapolo 2009.12.08. 09:03:28

Kedves Mindenki!
Ha rendkívülivel mondtok fel,munkanélkülit biztos,hogy kaptok ,nem tudom ZZ milyen segélyre gondolt.
2 esetben nem jár 3 hónapig járadék,ha a cég küld el rendkívülivel,illetve ha te mondasz fel sima felmondással.
Nem akarok okoskodni,csak segíteni.Ja, és közösmegegyezéssel nem mehetsz a bíróságra,a pénzed miatt,ha úgy alakul.
Sziasztok

hani1 2009.12.08. 09:08:24

"6 helyett 12 MÁK ellenőr dolgozik az irodában" Z. Z. lehet tudni kb. meddig fog ez tartani???????
Nem lennék megletődve ha az év végéig. Én már feladtam már mint péz ügyileg. Bíztam, hittem, de már feladtam a bizodalmamat, hitemet az állam fele. Sok nagyobb párt remélem veszít jó pár szavazatott. Nekem legjobban az csipí a szemem, hogy a Társ. bíz. Kabinet /nem kell a jegyzőkönyv/, de legalább egy pár mondatos határozat mindkét félnek. A mák kapott ilyent??? Mindha azt olvastam volna valamelyik írásban, hogy a kabinet értesítette a mákot, a határozatról, a másik érdekeltett miért nem?

csillag1990 2009.12.08. 09:14:16

Ehhez mit szóltok?

A Magyar Államkincstár közleménye az Alvinczi Péter Szeretetszolgálat állami finanszírozásáról

A Magyar Államkincstár egyedi hatósági ügyekben általában nem foglal állást. Az Alvinczi Péter Szeretetszolgálat állami finanszírozása körül kialakult helyzetben azonban a Kincstárt számos támadás érte, ezért szükségesnek tartjuk álláspontunk rögzítését.
Az Alvinczi Péter Szeretetszolgálat előélete a HB Security Kft-vel kezdődött, amely őrzés-védelmi tevékenysége mellett többek között jelzőkészülékek forgalmazásával, majd szociálisan rászorult személyekhez történő kihelyezésével foglalkozott. A tevékenységet a HB Security által létrehozott Megmentő Kht. folytatta, amelyet a Fővárosi Bíróság 2006. július 11-én jegyzett be.
A tevékenység ellátásához a Magyar Állam 2008. évre mintegy 525 millió forint, 2009. május 20-ig pedig 563 millió forint hozzájárulást folyósított, amelyből a kht.-nak saját számításai szerint valamivel több, mint 377 millió támogatás-visszafizetési kötelezettsége keletkezett.
2009 májusában a Megmentő Kht. a fenntartásában működő szociális szolgáltatót jogutódlás útján az Alvinczi Péter Szeretetszolgálat fenntartásába adta át úgy, hogy bejelentett tevékenységei között az átadott tevékenységek továbbra is szerepelnek.
Azzal, hogy a feladatellátás egyházi jogi személyhez került, ugyanarra a feladatra mintegy 70 %-kal magasabb összegű állami hozzájárulás folyósítását várja a Szeretetszolgálat.
A Szeretetszolgálatot a Horvátországi Magyar Református Keresztyén Egyház Magyarországi Egyházteste alapította. Vállalta, hogy az Alvinczi Péter Szeretetszolgálat tulajdonosaként működteti a szolgáltatási rendszert.
A Magyar Államkincstár illetékes regionális igazgatósága azonban a támogatás folyósítását felfüggesztette, minthogy kérdésessé vált, hogy valóban jogszerűen jött-e létre az említett egyházi szervezet. Ugyanis a Kaposvári Városi Ügyészség közokirat-hamisítás bűntette miatt nyomozást rendelt el a magyarországi egyháztest alapításával kapcsolatos visszaélések vizsgálatára, mivel az alapítás a horvátországi anyaegyházon belül jelenleg is vitatott.
A Szeretetszolgálat működési engedélyét a Közép-magyarországi Államigazgatási Hivatal Szociális és Gyámhivatala a napokban felülvizsgálta, és megállapította, hogy a működési engedély több vonatkozásban jogszabálysértő,
így a Magyar Államkincstár a határozatát visszavonta az ezen alapuló állami támogatásról.
Az időseket ellátó szociális munkások fizetésének elmaradása sajnálatos, de alapvetően munkáltatói felelősség, illetve jelen esetben felelőtlenség. Nincs kétségünk afelől, hogy lelkiismeretesen végzik munkájukat, amelyre az idős embereknek nagy szükségük van.
Béreiket azonban átmenetileg eddig is fedezni lehetett volna a jogelőd által elismert 377 millió forintos visszafizetési kötelezettségből. A Szeretetszolgálat, illetve a tulajdonos a működéshez szükséges fedezetet más forrásból is biztosíthatja a jogviták rendeződéséig. A Szeretetszolgálat finanszírozásának forrása ugyanis nem kizárólag közpénz lehet. sőt, üzleti érdekből vállalták ezt a tevékenységet, amelyhez az állam kiegészítésképpen biztosít támogatást, ha a feltételek a hatóságok által igazoltan fennállnak.
Egyébként egy másik, szintén a Horvátországi Magyar Református Keresztyén Egyházhoz kötődő fenntartó Magyarországon más típusú szociális ellátást folytat, amelyhez egyházi kiegészítő támogatás címén - a Kincstár részéről mindvégig vitatottan - 792 millió Ft közpénzt vett igénybe. A Legfelsőbb Bíróság 2008 novemberében megállapította, hogy jogosulatlanul vették fel a támogatást, és kötelezte a szervezetet a pénz visszafizetésére, ami a mai napig nem történt meg.
A Magyar Államkincstárnak hivatali kötelezettsége, hogy a közpénzek jogszerű felhasználása felett őrködjön. A Szeretetszolgálat által igényelt állami hozzájárulás a Magyar Köztársaság költségvetésének részét képezi, amelynek forrása az adófizetők befizetése. A Szeretetszolgálat által igényelt állami normatíva 2009. évre egyházi kiegészítő támogatással együtt 1,8 milliárd forint.
Budapest, 2009. november 23.

pótkerék 2009.12.08. 09:52:51

Kérdéseim :
1Ha ez igaz akkor joga van a MÁK-nak felfüggeszteni az utalást ?
2. Mi van a bejegyzéssel az körül minden rendben van már? Akkor hogy utaltak ki az Alvinczinak több millát ?
3 Hol a feljelentés ezekben az ügyekben ?
4 Mit ellenőriznek a MÁKkosok most az irodában.? Ugyanis szerintük a Megmentő nem számolt el ? ( csak úgy mellékesen a területileg illetékes MÁK szerint elszámolt !)
5. Kíváncsi vagyok a mai eseményekre . Erre mit fognak a MÁKnál hazudni ?
/ Egyébként ez két hetes hír vagyis szerintem kacsa !

csillag1990 2009.12.08. 09:52:55

@hadiandi: A MÁK honlapján ( a nyitóoldalon) található ezt a közlemény. Sajnálom, eddig bíztam a cégben, de ez után már nem tudok.

endre56 2009.12.08. 10:03:04

@csillag1990:
Nem tudom ki írta ezt a cikket, de itt mindenki olvashatja amit csepegtetve hol pozitív, hol negatív burokkal körítve leírt ZZ és Bea.
Szóval HB Security Kft,Megmentő Szociális Segélynyújtó Kht,Megmentő Szociális Közhasznú Nonprofit Kft,Alvinczi Péter Szeretetszolgálat....
bigámiának....
pénzügyi nyelven vagyonátmentés.......
pénzmosás.....

Szóval 2 hónap óta ez az első cikk, amiben valami más van leírva.

És az a vicc, hogy ez nem vicc.

Hoppá!
ÉBREDJ MAGYAR!

M. K. 2009.12.08. 10:08:44

www.allamkincstar.gov.hu/

A főoldalon a második nagy hír!

pótkerék 2009.12.08. 10:26:45

@endre56: Ja erre magadtól jöttél rá ! Kíváncsi leszek holnap mit fogsz beírni.
hoppá !!!

endre56 2009.12.08. 10:36:04

@pótkerék:
Ez egy meggondolatlan komment volt a részedről.

pótkerék 2009.12.08. 10:49:31

Lehet ! Majd az idő eldönti !

Jófej 2009.12.08. 10:59:13

Nem tudom kinek mennyire fáj,-nekem nagyon!!!

Ennek ellenére köszönöm,hogy Zelenák Úr(utólag)feltette a négy nevet akik a gondozók és a gondozottak érdekeit képviselík!!!

Javaslom mindenkinek a feltett ajánlott bejegyzéseket elmentését!!

Nagyon fontos dokumentumok,úgyanúgy mint a korábbiak!!!!

ÖREG PALÓC 2009.12.08. 11:18:50

Tisztelt pótkerék,és endre56!
Most olvastam el a www.allamkincstar.gov.hu oldalon a MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR 2009.11.23.-ai hivatalos közleményét.
Ez nem ujság cikk!A hivatalos közleményben össze foglalták mindazt,amit a MÁK tud erről az ügyről.A MÁK közleményben szereplő infokat hónapok óta a magyar média újságcikkekben,TV interjukban már megszellőztette.
Két új elem van benne:
-az el nem számolt összegek megjelenítése;
-hivatkozás a HMRKE korábbi,első magyarországi egyháztestének(amely az Arany Alkonyt és a másikat üzemeltette)kiutalt és el nem számolt pénzének nagyságrendjére.Ugyanis 2 jogerős magyar bírósági itélettel ez a korábbi egyháztest meg lett szűntetve!
Ezek után alapította meg a HMRKE újabb magyarországi egyházi testét,a KÁLVIN JÁNOS PRESBITERI MISSZIÓ-t!Ez az új egyháztest fogadta be az ALVINCZI PÉTER SZERETESZOLGÁLAT-ot.
Ennek az újabb egyháztestnek az alapítása körül megy a kaposvári nyomozóhatósági vizsgálat.
Azonban a MÁK elnőki levele a fenti közlemény megjelenítése után 3 nappal később arról tájékoztat(nem az Alvinczinek írodott;tessék megkereni a 11.03.-ai ZZM által feltett dokumentumokat tartalmazó blog-részben);hogy a PM intézkedési tervet(szakzsargonban un.csomagot)dolgoz ki a jelenlegi helyzet megoldására.
A ZZM által Napi Hírek 11.03.-át feltett dokumentumokból kiderül;ogy a MEGMENTŐ Kft.pénzügyi felhasználását ellenőrzi a MÁK.
A Megmentő Kht-ból ugyanis MEGMENTŐ Kft.lett!Ezt a CÉGJEGYZÉKI NYILVÁNTARTÁS-ból szedtem ki(CÉGFÜRKÉSZ);az INTERNET-en.És én már valamelyik blogrészben leírtam;de senki nem figyelt oda;hogy a MÁK azt keresi;kapott- e az újabb HMRKE egyháztest(amelynek az alapításnak jogszerűségét vítatják)a MEGMENTŐ Kft-től és/vagy az Alvinczitől pénzt a magyar állam által folyósított összegekből?!Mindezekre a következtetésekre az összes feltett dokumentumok áttanulmányozása után jutottam.Igy érthető,hogy a MÁK miért nem utalt;amihez joga volt.A többi a bíróságokra tartozik.
Tisztelettel:KARCSI bá

ZZ 2009.12.08. 12:26:25

@ÖREG PALÓC:

Tisztelt Uram!

Ne haragudjon, de ekkora "sületlenséget" amit most leírt még senki nem rakott össze.
Az Ön jelenlegi állításai közül egy sem igaz!
Ha Ön igazságügyi szakértő volt - csak bízom benne - remélem nem így olvasta el az Önre bízott ügyekben a dokumentumokat.
Most sajnos nem tudom kifejteni bővebben, de este megteszem!
Üdvözlettel,
ZZM

ZZ 2009.12.08. 12:27:47

Kedves Mindenki!

Úgy tudom, idén nem marad el a karácsony :) Este kifejtem bővebben. Mindenki próbáljon meg megnyugodni.

zsófika szentendre 2009.12.08. 12:38:23

KEDVES ZZ!!

AZT HISZEM NAGYON JÓ HÍRED VAN: SZORÍTUNK!!!! :-)))))

Puppy2 2009.12.08. 12:47:50

@csillag1990: És ezek után még bízzunk a bérünkben??

lilapolo 2009.12.08. 12:49:42

Azt gondoltuk,hogy a Karácsony nem marad el,csak nekünk nem lesz pénzünk .................

ÖREG PALÓC 2009.12.08. 12:50:21

Tisztelt ZZM!
Ha sületlenséget írtam,vagy rosszul következtettem;elnézést fogok kérni Öntöl;ahogy eddig is megtettem.A MÁK hívatalos közleménye szerintem nem az,lehet;hogy a következtetéseim igen.Többet itt nem fogok következtetni.Egyébként az IM Igazságügyi Könyvszakértői Intézeténél is dolgoztam;mint könyvszakértő.Feladatom volt gazdasági jellegű büncselekményeknél a nyomozóhatóság mellé kirendelt szakértőként eljárni;989 előtt.Azelőtt pedig 18 évig a KNEB(Központi Népi Ellenőrzési Bizottság)-nél ugyanilyen ügyekben Kovács Árpád közvetlen külső mukatársa voltam.Az illető jelenleg az Állami Számvevőszék elnőke.Soha nem kételkedtem az Önök jóhíszeműségebe és a cégük megmentése iránti pozitiv tenni akarásukban.
Remélem,nem tételez fel rólam rosszhíszeműséget Önök iránt?!Tisztelettel várom a kifejtését;mi remélem nem csak a MÁK közleményében foglaltakra;hanem az én esetleges tévedéseimre vonatkozik.
Tisztelettel:őszinte híve

Puppy2 2009.12.08. 12:51:42

Tisztelt Gál Beatrix!
Segítségét kérném!12.02-án megkapta központjuk a felmondásomat.sajnos a mai napig nem kaptam meg a papírjaimat a cégtől.nagy szükségem lenne rá,mert hétfőn vinnem kell a munkaügyi központba!Kérném segítsen,hogy a héten minél hamarabb megkapjam,hogy legalább kapjak munkanélküli segélyt januárban!
Köszönettel:Puppné Illés Mónika

zsófika szentendre 2009.12.08. 12:58:45

@Puppy2: Kedves Puppy!
HÍVD FEL A MUNKAÜGYET:
Káncz Éva:06 20 4598820
Én tegnap kértem meg az elmaradt bérekről az igazolásokat , és ma
délelőtt a postás már hozta.
Üdv Ildikó

gipszi 2009.12.08. 13:10:26

@ZZ: Tisztelt Uram! Őszintén örvendezek hogy az idén sem marad el a karácsony. Ez egy nagyon pozitív álláspont. Bár megjegyzem ha ez Önökön múlna biztos nem igy lenne,gondoljon csak arra a "kis" tartozásra amivel nekünk tartoznak meg arra a pár száz milliócskára amivel nem tudnak a MÁK nak elszámolni. Örülök hogy Önbnek lesz karácsonya,nekünk nem lesz miből ünnepelni. Idézem az egyik gyermekem mit irt a mikulásnak. "Nagyon sajnálom mikulás de az idén nem tudok neked kitenni sütit,mert az Alvinci apáékat 4 hónapja nem fizette ki." Ezen gondolkodjon el kicsit Uram! Kiváncsi leszek megint mit húznak elő a kalapból amivel pár napig még lehet a lelket tartani a dolgozókban. Bár őszintén nem is értem ha figyelmesen elolvassa a MÁK közleményét abból kitűnik hogy vannak "KISEBB" elszámolási nehézségeik. Tisztelettel továbbra is.

gipszi 2009.12.08. 13:12:06

@ZZ: Az lehet de pénzt nem kapunk.Hála istennek a karácsony felett még nincs befolyásuk,de a dolgok mai állása szerint már semmire sem nagyon........................

lilapolo 2009.12.08. 13:12:22

@zsófika szentendre:
Ok,megpróbálok.....................

Panda78 · http://indafoto.hu/panda78 2009.12.08. 13:17:33

@zsófika szentendre: Szia! A beírásaid alapján pont ilyennek képzeltelek el...:) Biztos,hogy valami nagyon konkrét híre van ZZ-nek,mert Ő nem szokott az üzeneteiben mosolyogni...:))) Most ott van a mosoly,nekem ez már nagyon sokat elárul....:)

Puppy2 2009.12.08. 13:18:24

@zsófika szentendre: Még nem,mert a férjem telóján van csak pénz az enyémet nem tudtam feltölteni!!2 után hívom!!Akkor is lehet ugye??

zsófika szentendre 2009.12.08. 13:18:52

@Panda78: hajaj én is így érzem..
küldök neked mailt.

zsófika szentendre 2009.12.08. 13:25:19

@Puppy2: szerintem igen, próbáld meg.
egy csengés után felvette tegnap..
Próbálj meg vele nagyon kedves lenni, mert ő egy kicsit ingerült. Nagyon le vannak terhelve, de készséges volt.

zsófika szentendre 2009.12.08. 13:27:43

@Panda78: ÉN is látom, hogy nagyon jó híre van. Nem szokott mosolyt adni és
kikötötte, hogy csak biztos infót tesz fel ezentúl. Tehát várakozás....

Vasból 2009.12.08. 13:29:53

@Panda78: @zsófika szentendre: Sziasztok!!Remélem,ma nagyon jó jön,mert ZZ csak úgy nyomós ok nélkül nem írta volna ezt,na és a mosolyjel a végén!!!!!:-)

Vasból 2009.12.08. 13:31:08

@cigi48:Szia!Én is olvasni szeretnék!!! :-)

pótkerék 2009.12.08. 13:47:42

@endre56: Szóval ki hamarkodott el és mit ?
CENTERHALF KÖSZÖNÖM !!!!!

cigi48 2009.12.08. 13:48:16

@zsófika szentendre: Ezt a pár napot már fél lábon is ki lehet bírni

Vasból 2009.12.08. 13:50:28

@cigi48: Nincs olvasni valóm!!!:-( Ismétlést!!Lécci,lécci!!!!

Dolgozó11 2009.12.08. 13:51:27

@Vasból: Lépj már át a másik lapra! :P

cigi48 2009.12.08. 13:53:07

@Vasból: Archivum 2009 dec (4 )kacsódat az egérre és katt ,,ne a farkát rántgasd csak katt :-)

Vasból 2009.12.08. 13:55:33

@Dolgozó11: Jó van mááá!:-P Átléptem!!:-)Kösssssz hogy súgtál!!!

Dormi26 2009.12.08. 14:50:18

Gondoltam hogy a mi főnökasszonyunk is tagja a négyek tanácsának:)!!

zsófika szentendre 2009.12.08. 14:59:06

@Dormi26: gyere a másik oldalra, ott vagyunk

ZZ 2009.12.09. 00:04:55

Tisztelt Öreg Palóc!
Próbálok válaszolni az Ön által írottakra tételesen, ahogy megígértem:

Most olvastam el a www.allamkincstar.gov.hu oldalon a MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR 2009.11.23.-ai hivatalos közleményét.
Ez nem ujság cikk!A hivatalos közleményben össze foglalták mindazt,amit a MÁK tud erről az ügyről.A MÁK közleményben szereplő infokat hónapok óta a magyar média újságcikkekben,TV interjukban már megszellőztette.
Két új elem van benne:
-az el nem számolt összegek megjelenítése;

{{{
Amit ír azok a finanszírozás számai, nem pedig az el nem számolt összegeké. (erről a doksi feltéve már hetekkel ezelőtt, de eddig is nyilvános volt a közhasznú jelentés)
}}}

-hivatkozás a HMRKE korábbi,első magyarországi egyháztestének (amely az Arany Alkonyt és a másikat üzemeltette)kiutalt és el nem számolt pénzének nagyságrendjére.Ugyanis 2 jogerős magyar bírósági itélettel ez a korábbi egyháztest meg lett szűntetve!

{{{
Ezt nem tudom hol olvasta. Nincs "előző egyháztest". Nem lett semmi megszüntetve. Amiről Ön beszél az egy Misszió, amihez az Alvinczinek semmi köze. Mint már többször volt szó róla, az Alvinczi a magyar bejegyzésű egyház szeretetszolgálata.
}}}

Ezek után alapította meg a HMRKE újabb magyarországi egyházi testét,a KÁLVIN JÁNOS PRESBITERI MISSZIÓ-t!Ez az új egyháztest fogadta be az ALVINCZI PÉTER SZERETESZOLGÁLAT-ot.

{{{
Na ez teljes káosz. Misszió egyébként nem is lehet egyház test. Nincs ilyen, hogy "befogadta".
Az Alvinczi soha nem tartozott a misszióhoz! Magyar egyház alapította. }}}

Ennek az újabb egyháztestnek az alapítása körül megy a kaposvári nyomozóhatósági vizsgálat.

{{{
Nem a misszió alapítása körül megy a vizsgálat. (Anyag szintén itt elérhető.) }}}

Azonban a MÁK elnőki levele a fenti közlemény megjelenítése után 3 nappal később arról tájékoztat(nem az Alvinczinek írodott;tessék megkereni a 11.03.-ai ZZM által feltett dokumentumokat tartalmazó blog-részben);hogy a PM intézkedési tervet(szakzsargonban un.csomagot)dolgoz ki a jelenlegi helyzet megoldására.

{{{
Az Ön által említett "szakzsargont" nem egyedül a PM dolgozta ki.
}}}

A ZZM által Napi Hírek 11.03.-át feltett dokumentumokból kiderül;ogy a MEGMENTŐ Kft.pénzügyi felhasználását ellenőrzi a MÁK.

{{{
Nem felhasználást, hanem elszámolást ellenőriz, erre az évre vonatkozóan.
}}}

A Megmentő Kht-ból ugyanis MEGMENTŐ Kft.lett!Ezt a CÉGJEGYZÉKI NYILVÁNTARTÁS-ból szedtem ki(CÉGFÜRKÉSZ);az INTERNET-en.És én már valamelyik blogrészben leírtam;de senki nem figyelt oda;

{{{
Kötelező jogszabályi változás volt. Megszűntek a Kht-k és Nonprofit Kft-k lettek. Az országban mindegyik! Ezt Önnek, mint szakértőnek tudnia kellene.
}}}

hogy a MÁK azt keresi;kapott- e az újabb HMRKE egyháztest(amelynek az alapításnak jogszerűségét vítatják)a MEGMENTŐ Kft-től és/vagy az Alvinczitől pénzt a magyar állam által folyósított összegekből?!

{{{ Nem ezt keresik. Azt vizsgálják, van-e olyan ellátott, aki nem lett volna jogosult az ellátásra.
}}}

Mindezekre a következtetésekre az összes feltett dokumentumok áttanulmányozása után jutottam.Igy érthető,hogy a MÁK miért nem utalt;amihez joga volt.A többi a bíróságokra tartozik.
Tisztelettel:KARCSI bá

{{{ Sajnálom, hogy az "áttanulmányozás" után erre jutott. Ön azt állítja segíteni akar. Mi lenne, ha nem ez lenne a szándéka?
Tisztelettel,
ZZM
}}}
süti beállítások módosítása