HTML

Miről szól a blog?

Az Alvinczi Péter Szeretetszolgálattal kapcsolatban nagyon sok szóbeszéd látott napvilágot. Megtudjuk vajon valaha az igaz történetét? Hátha.... Egy blog azoknak, akik érintettek.... és azoknak akiket érdekel.

Friss topikok

Linkblog

2009.11.11. 09:34 ZZ

Cikk a Népszabadság internetes oldalán....

 

Ma megjelent egy írás a Népszabadság internetes oldalán. Az első komment azt hiszem tanulságos. Ebben az országban emberek, név nélkül rögtön véleményt nyilvánítanak úgy, hogy valószínűleg fogalmuk sincs arról amiről beszélniük kellene (lásd az első komment!). Lehet, hogy ez így van, ahogy leírja, DE ha ez igaz, akkor ezek szerint azoknak utalják a normatívát? Aki ténylegesen dolgozik és évente többször ellenőrizve van, annak nem?

Itt a megnézhető, elolvasható:

 http://nol.hu/belfold/20091111-angyalok_fizetes_nelkul

Zelenák Zoltán Mihály

8 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://szeretetszolgalat.blog.hu/api/trackback/id/tr891517302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tűzvédelem 2009.11.11. 09:40:57

Ide is bemásolom, hátha hatásosabb..

Tisztelt Zelenák Úr!

Kissé nevetséges, hogy blogon keresztül kell felvennem Önökkel a kapcsolatot, de sajnos a kommunikáció egyéb formája megbukott. A telefonokat nem veszik fel, a tértivevényes levelet nem veszik át....
Szomorúan olvasom a problémájukat, hogy a dolgozók fizetés nélkül vannak, de ez az én helyzetemen nem változtat.Szeptember elején sürgősséggel kértek tőlünk 19 db tűzoltó készüléket és a hozzá való piktogrammokat, melyeket mi jóhiszeműen azonnal le is szállítottunk a megadott címre, de a fizetés a mai napig várat magára.
A szomorú és felháborító ebben csak az, hogy amikor Önök ezt megrednelték, már akkor is anyagi nehézségekkel küzdött a szolgálatuk. Ezt nyugodt szívvel vehetem szándékosságnak.
A felszólító levél tértivevénye nem érkezett meg, amelyben 5 nap haladékot adtunk az elmaradás kiegyenlítésére. Ez a határidő is lejárt. A következő az ügyvédi felszólítás lesz és a felszámolás elinítása, de eddig nem szeretném húzni az ügyet.
Kérem Önöket, hogy mielőbb utalják át a Kft-nk számára az elmaradt tartozásukat.

Üdvözlettel egy felháborodott vállalkozó

Nem adjuk fel! 2009.11.11. 09:48:46

Hoppá........ha másra nem, arra jó ez a blog, hogy a szennyesét mindenki kiteregesse a másik ablaka alá....ébredj Magyar!

ZZ 2009.11.11. 09:59:16

@Tűzvédelem:
A választ megadtam, az előző helyen is hatásos volt. Köszönöm. Remélem elégedett a válasszal és hívni tudom Önt.

G. Beatrix 2009.11.11. 10:12:09

Kedves Tűzvédelem!

Nekem sajnos nincs kedvem nevetni a módszerén.
Mivel nem közvetlenül találkoztunk Önnel, hanem egy másik, munkavédelemmel foglalkozó szakember által, nem tudom mire vélni a beírását, hiszen a kollégájával konkrétan a napokban futottam össze az irodai folyosón (ha jól emlékszem, csütörtökön). Így nyilván nem tűntünk el és nem bújkálunk. Ráadásul nem rajtunk ütött, telefonos egyeztetésre érkezett. Én személy szerint egyetlenegyszer sem beszéltem Önnel, bár mindenki hívását fogadom (ha nem megy visszahívom).
A tértivevényes beírását értelmezni sem tudom, nálunk a postás nem kérdezi meg, hogy akarjuk e hogy visszavigye, azt hiszem, ez sehol nem szabadon választott.
Annak ellenére, hogy megértem a problémáját és nagyon szívesen tárgyalok Önnel - akár telefonon, akár személyesen - de bármely más kollégám is, meg vagyok döbbenve, hogy Ön mégis ilyen fórumot választott a rendezésre.
Ha már innen tájékozódik, akkor azt is láthatja, a megrendelés időpontjában semmi okunk nem volt feltételezni, hogy nem fogjuk tudni kifizetni.

bibo71 2009.11.11. 11:04:14

@G. Beatrix: Szió! Szeretném megkérdezni, mi van az FSZH-val? A fellebbezésünk hogy áll? Nincs valami hír?

Vasból 2009.11.11. 11:26:45

Ez már vicc!!Nem elég a kínunk,nyomorunk!!Hát még ez a Tűzvédelem,meg dr.Görbe is ide irogatnak!!De gondolom csak azért ide,hogy a hite szegett Alvincziseket,még jobban kétségek közé keverje!!Hát kedves Urak!!Ha így gondolják pechjük van!!Mert ezt itt aki 3 hónapot végig csinált,a finisbe (remélem)akár mit írnak ide,nem fogjuk fel adni!!Itt a maradék,úgy mond a "KEMÉNY MAG"

bibo71 2009.11.11. 11:30:32

@Vasból: Kösz, jó a hozzászólás!

Vasból 2009.11.11. 12:13:29

@bibo71: Nincs mit!!Aki hüle,hajón megy:-)
süti beállítások módosítása